Met het inbraakdetectie systeem van SPC Vanderbilt geef je inbrekers geen kans. Iedereen kent wel iemand die slachtoffer werd van een inbraak: van een neef of nicht tot een verre tante, broer of zus,zelfs van een concurrent tot een leverancier. Steeds vaker investeren particulieren en ondernemingen dan ook in inbraakbeveiliging door het installeren van een alarmsysteem.

Inbraakbeveiliging helpt niet alleen de inbreker te betrappen en af te schrikken maar inbraakbeveiliging werkt ook preventief. Opmerkelijk minder inbraken vinden er plaats bij panden die zichtbaar beveiligd zijn. Door het voorkomen van inbraak bespaart u uzelf van de financiële, materiële en mogelijk emotionele gevolgen van zo’n misdrijf.

Wij zoeken graag met u samen naar het systeem dat voldoet aan uw noden en wensen. Aarzel niet om ons te contacteren. Onze offertes zijn vrijblijvend en houden rekening met uw budget. Ook voor nieuwbouwprojecten kunnen wij u reeds adviseren op basis van het bouwplan.

Bij het installeren van een inbraakbeveiliging systeem zorgen wij steeds dat alles netjes en discreet wordt geplaatst en dit op het ogenblik dat voor u past.

Vanderbilt SPC is een bijzonder uitgebreid en multifunctioneel alarmsysteem. Dit platform is een modern, krachtig beveiligingssysteem voor al uw veiligheids behoeften. Vanderbilt biedt alarm, inbraak, brand, toegangscontrole, overval en domotica oplossingen in één systeem.

SPC beschermt bedrijven, eigendommen en activa. Het is een inbraakdetectiesysteem dat een veelzijdige en uitgebreide alarmbeheerfunctionaliteit biedt. Door het gebruik van cloudservices, eindgebruikers-apps en een speciale softwaresuite loopt SPC voorop bij moderne indringerdetectie. Dit SPC inbraakdetectie systeem maakt via de meldkamer contact met de Politie