Residentiele branddetectie

De rook-, hitte- en CO melders van FireAngel behoren tot de beste die er op de markt te vinden zijn.

Enerzijds zijn er de autonome melders.

Wil je het echt goed doen dan kies je voor de koppelbare melders uit het WiSafe 2 gamma. Wanneer één melder in alarm gaat dan gaan alle melders mee alarmeren

Branddetectie Installatie

C-tec ADRESSEERBARE & CONVENTIONELE BRANDMELDCENTRALES

Waarom een branddetectie installatie?

Een installatie die brand detecteert, is er om mensen tijdig te waarschuwen in het geval van brand. Hoe sneller de brand wordt gemeld, hoe minder schade er zal zijn aan het pand. Een installatie is dus een ideale manier om snel brand te melden. En hoe eerder de brandweer weet dat er een brand is, hoe sneller de ontruiming en blusactie.

Branddetectie en de toepassing

Kiest u voor een installatie om brand te detecteren? Dan weet u dat u bijdraagt aan de veiligheid binnen uw pand. In het geval van brand kan er dan ook snel ingegrepen worden zodat de schade beperkt blijft. Ook kunnen de aanwezige in het pand het pand op tijd ontvluchten. Wij adviseren om uw pand zo veilig mogelijk te maken zodat er bij calamiteiten goed gehandeld kan worden. Contact over een branddetectie installatie

Voordat u overgaat tot branddetectie, is het in eerste instantie belangrijk om vast te stellen wat uw doel is met betrekking tot brandpreventie.

De meest belangrijke reden kan zijn dat u de veiligheid van de mensen in het pand wil garanderen.

NSC heeft verschillende systemen, de één uitgebreider dan de andere. Laat u daarom goed adviseren wat in uw situatie de beste toepassing is en welke installatie u wilt. Zo weet u dat u alles aan brandpreventie heeft gedaan.

Wilt u meer weten over de producten en diensten van NSC Beveiligingstechniek?

Aarzel niet ons te contacteren.

Evacuatieplannen

Aan de hand van een studie ter plaatse of van bestaande grondplannen met opmaak wordt een voorlopig evacuatieplan opgesteld.

Groot aanbod pictogrammen & signalisatie, snel leverbaar. Ook gepersonaliseerd!

Neem contact op om ons volledig aanbod te bekijken.